Trailer Formule 1 Podcast

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De F1 Podcast kun je overal luisteren wanneer en waar jij wilt, dag  en nacht, in de auto, lekker thuis, in het vliegtuig of zelfs onder  water als je wilt.

Sinds 1991 kijk ik alle Formule 1 Grand Prix, sinds 1992 maak ik radio  en sinds 1994 ben ik online. Dat alles gecombineerd bracht mij tot het  maken van een Formule 1 Podcast. In 2016 ben ik het concept gaan  uitwerken en wat heen en weer bellen met ambassadeur Bas van Bodegraven  om mijn plannen te bespreken om in 2017 van start te gaan met  racereporter de Formule 1 podcast. Racereporter is daarmee de eerste  Formule 1 podcast van Nederland.

Voor direct links naar Podcast  apps, maken we gebruik van f1podcast.nl voeg jouw favoriete app toe  achter de URL voor een direct link. Bijvoorbeeld f1podcast.nl/spotify of  f1podcast/itunes ook kun je ons vinden via formule1podcast.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *