Yup, ik ben dik. En dat is oké.

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hoe is het om dik te zijn in een wereld waarin dun zijn de norm is? In deze vierde aflevering ga ik hierover in gesprek met Tatjana Almuli, auteur van Knap voor een dik meisje. We hebben het over hoe het is om dik te zijn, afvallen en weer aankomen, de schaamte voor je lichaam loslaten en anders naar je lijf gaan kijken.

Een kleine sidenote: deze aflevering is niet alleen voor dikke mensen. Sterker nog, ik geloof dat zo veel mogelijk dunne mensen hem moeten horen. Alleen al omdat het zo belangrijk is om het gesprek hierover te openen. Want de wereld vindt nogal wat van dikke mensen. Maar Tatjana en ik zijn wel klaar met in een hoekje zitten en dat over ons heen laten komen.

Hoe kijk jij naar dikke mensen? En, als je zelf dik bent, hoe ervaar jij dat? Tijd om je koptelefoon op te zetten en te gaan luisteren … Enjoy!

Meer zien van Tatjana? Check dan haar Instagram @tatjanaalmuli.

De aflevering van This American Life met Lindy West, waarover in deze podcast wordt gesproken, heet Tell me I’m fat en kun je hier vinden: https://www.thisamericanlife.org/589/tell-me-im-fat 

De muziek in deze podcast is gemaakt door mijn broertje Ramon de Wilde @ramondewilde en Navadem @navadem_.

Wil je meer lezen over self-love, zelfwaardering en je hoofd op een positiever standje krijgen? Op 7 mei is mijn boek Op je lijf geschreven verschenen bij A.W. Bruna. Je kunt ‘m hier bestellen.

Meer van mij zien? Volg me dan op Instagram @mayralouise!

https://feed.pippa.io/public/streams/5cc6f070092baaa751fe7c9b/episodes/5cdd1a4fccafba711a79c9ae

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *