Maak jij eens even heel snel ruimte voor jezelf

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Een van mijn grote inzichten van de afgelopen jaren was namelijk dat niet mijn lijf, maar de kronkels in mijn hoofd mijn ‘probleem’ waren. Dat lijf van mij was vooral een enorme bliksemafleider voor wat er echt aan de hand was. Ik kwam op een punt dat ik er in mijn eentje niet uitkwam en de stap zette naar de psycholoog. Iemand die kan meepraten over het belang van therapie is Meryem Slimani. Zij is niet alleen een van de vrouwen uit mijn boek ‘Op je lijf geschreven’ maar deelt op social media ook nog eens heel open en waardevol over haar persoonlijke struggle met binge eating disorder en depressie.

Deze aflevering gaat over ruimte leren maken voor jezelf, je kwetsbaar opstellen en hoe deze dingen je een beter gevoel over jezelf kunnen geven. Want of je nu grote of kleine struggles hebt, goed voor jezelf zorgen – in de breedste zin van het woord – is voor iedereen belangrijk.

Waar wacht je nog op? Oortjes in en luisteren maar!

 

Meer zien van Meryem? Check dan haar Instagram @meryemsfirst.

 

De muziek in deze podcast is gemaakt door mijn broertje Ramon de Wilde @ramondewilde en Navadem @navadem_.

 

Wil je meer lezen over self-love, zelfwaardering en je hoofd op een positiever standje krijgen? Op 7 mei is mijn boek ‘Op je lijf geschreven’ verschenen bij A.W. Bruna. Je kunt ‘m hier bestellen. Meer van mij zien? Volg me dan op Instagram @mayralouise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *