109 – KROEGEDITIE: Hoe boekt Zwarte Cross haar bands?

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Tafelgast Frank Satink schuift aan: Programmeur van onder andere Zwarte Cross, Dauwpop en Metropool. Verder draaien we alleen muziek van de Popronde! Wat zijn de vijf acts die wij sowieso gaan bezoeken?

Wil jij met je plaat op onze speler in de uitzending? Stuur ‘m in met een gezellig handgeschreven briefje:

Klap van de Molen

CAB-Rondom 90A

3534 BE Utrecht

Heb jij een opmerking over deze podcast of wil je een vraag of punt indienen die we behandelen tijdens het volgende gesprek? Stuur een whats-app spraakbericht naar De Kroegmobiel: 06 494 222 31

Klap van de Molen is de podcast over muziek van David Achter de Molen die elke 14 dagen verschijnt. In elke aflevering nieuwe muziektips, gesprekken met mensen uit de industrie en verslagen vanaf festivals.

Vind jij deze podcast tof? Ben jij een vaste luisteraar en wil je iets terug doen? Steun de podcast en word daarmee Patron! Als patron geniet je voordelen zoals inspraak in de podcast, patron-only posts, de afleveringen eerder dan de rest horen, nooit uitgezonden afleveringen luisteren, t-shirts van de podcast en de mogelijkheid om van tevoren vragen in te dienen. Daarnaast geef je mij de mogelijkheid om deze podcast verder te ontwikkelen naar concrete doelen die ik op mijn Patreon pagina opgesteld heb. Ook kan ik dankzij deze kerngroep van vaste luisteraars de gesprekken aan blijven bieden zoals je ze nu kent, namelijk zonder tussenkomst van grote bedrijven.

Wordt onderdeel van de club via support.klapvandemolen.nl.

De laatste episodes van de podcast zijn te luisteren via: www.klapvandemolen.nl

Volg Klap van de Molen op:

Facebook: www.facebook.com/klapvandemolen

Instagram: www.instagram.com/klapvandemolen

Twitter: twitter.com/klapvandemolenn

De nummers die je in de meest recente afleveringen hoorde, zijn te vinden in deze playlist op Spotify: playlist.klapvandemolen.nl.

Op mijn website zie je welke podcasts ik nog meer produceer en hoe je met mij in contact kan komen: www.davidachterdemolen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *