#72 – E3-flaters, transcriptors en dirigeerstokjes

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hij is geen hologram en hij kan helaas – voor zover wij hebben kunnen nagaan – ook niet tijdreizen. Ondanks dat Samsung nét de Galaxy Note 10 en 10 Plus in New York heeft aangekondigd, zit Chris Broesder al aan tafel om over zijn ervaringen met de nieuwe telefoon te vertellen.

Zo vertelt Chris onder meer over de nieuwe Air Actions, waarmee je de telefoon met de stylus kan bedienen terwijl je op enige afstand bent. De gebarenbesturing hebben wel wat weg van de bewegingen van een dirigent en Jurian Ubachs, gameredacteur die hij is, ziet uiteraard gelijk een leuk spelletje voor zich die nu mogelijk is.

Ook bespreken we Samsungs strategie met deze smartphones en de drie Galaxy S10-modellen die het Zuid-Koreaanse bedrijf hanteert in de high-end markt, met kleinere modellen die bijna gelijk zijn – maar nét niet hetzelfde.

Ook bespreken we het testen van telefooncamera’s aan de hand van het nieuws dat OnePlus vindt dat de camera van zijn nieuwste smartphone niet op het niveau is dat het bedrijf graag had gewild. Hoe kwam DxOMark dan tot zo’n lovende test? Arnoud Wokke, vers terug van vakantie, heeft het over de ophef rond het afluisteren van fragmenenten van slimme speakers, door mensen die Chris aanduidt als ‘transcriptors’.

Daarnaast vertelt Jurian over zijn ervaringen met de nieuwste Call of Duty, met spelmodi die nieuw en spannend zijn. Als je het niet eens bent, kun je hem trouwens gewoon bellen, want zijn privé-gegevens stonden in een spreadsheet met contactgegevens van 2000 journalisten die gamebeurs E3 hebben bezocht. Die spreadsheet kon je gewoon vinden op de site van E3 – een datalek van jewelste, maar Jurian blijkt er niet echt wakker van te liggen.

00:20 Opening
01:53 Een hoge hartslag bij CoD
10:18 OnePlus en cameratesten
19:28 Slimme speakers en afluisteren
28:09 Zijn meerdere Galaxy’s Note-zakelijk?
39:18 Dirigeren met je telefoon
44:54 Jack is weg
49:27 Het E3-lek
55:51 Sneak peek

Support the show.

https://omny.fm/shows/tweakers/72-e3-flaters-transcriptors-en-dirigeerstokjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *