PantelicPodcast S02E12: Dit Ajax is niet normaal, en gaat wat neerzetten in de Champions League!

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De Pantelic Podcast is dé podcast over Ajax! Arco Gnocchi is al 30 jaar groot fan van De Godenzonen. Freek Jansen is dé journalist voor al het nieuws rondom de kampioen. En zij samen? Samen vormen ze de Pantelic Podcast, waarin Ajax vanuit een fan en een journalist beleefd wordt, met uiteraard de #grillburgerchallenge als toetje! Deze week: die vervelende Italiaan is voor Chelsea, Ajax kan echt wat neer gaan zetten dit seizoen en over aanvallen met 9 man!

One thought on “PantelicPodcast S02E12: Dit Ajax is niet normaal, en gaat wat neerzetten in de Champions League!

 1. Chelsea – Ajax: waarom heeft iedereen het over VAR en de scheids? Te gemakkelijk mi.
  Als je met 1-4 voor staat mag je best meer “controlerend” wisselen. Want Chelsea was in de 2e helft ontekend en ook met 11 Ajacieden was het waarschijnlijk 4-4 geworden.
  Ten Hag is een prima coach, aanvallend tactisch erg goed, maar een echt top team moet ook kunnen schakelen en een wedstrijd ‘dood’ kunnen maken. Dat wist hij al van de wedstrijden tegen de Spurs en de 1e wedstrijd tegen Chelsea: die engelse ploegen geven niet snel op!
  Dus waarom na de 1-4 niet direct Neres eruit, Dest erin, Mazraoui linie naar voren om die aanvoerder af te stoppen. Idem op links: Alvarez erin (ipv aanvaller) om die rechtsback af te stoppen. Beide spelers zijn prima geschikt om te counteren naar 2-5.
  Ajax mist nog steeds een middevelder a l a Neeskens, Davids, Kante.

  Overigens, bedankt voor jullie leuke podcast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *