#147 Jeroen en Marc H.E.L. Shooter

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Normaal naar een actiefilm kijken is er niet meer bij. Marc en Jeroen van H.E.L. Shooters prikken zó door de onrealistische vechtscènes heen.

De voormalig speciale eenheden waren al te zien in de laatste Eindbazen experience, waar ze Michel en Wiggert begeleiden in de maak van hun eigen actiefilm.

Hollywood zit vol waanideeën. Fortnight is onrealistisch. Geweld wordt verheerlijkt. Wat is de realiteit? Marc vertelt over zijn tijd bij het arrestatieteam provincie Noord-Holland waar hij gemiddeld 500 invallen per jaar deed. Jeroen vertelt op zijn beurt over zijn ervaring als leidinggevende bij het Korps Mariniers.

We praten over de selectieprocedure bij Defensie, en de roeping, het plichtsbesef en de adrenaline kicks die daarbij komen kijken. Over een bovengemiddeld IQ hebben en fit zijn op alle vlakken. Maar ook de kwetsbare kant van de missies en het verwerken van traumatische ervaringen in teamverband.

Ben jij benieuwd welke militaire methodes je kunt implementeren in het bedrijfsleven? Check dan nu de podcast hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *