#141 Igor Beuker – Over de toekomst, trends en nieuwe technologieën

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Man met een missie, voorspeller van de toekomst. Keynote spreker en columnist Igor Beuker heeft geen glazen bol. Hij voorspelt trends en adviseert bedrijven in nieuwe technologieën.

Igor werd in de afgelopen 25 jaar uit betaald voetbal en van de Universiteit geschopt. Hij wist zich van ‘misfit’ naar radicale marketingvisionair te transformeren. Tegenwoordig is hij serie-ondernemer met 5 exits en 24 angel investeringen. Tevens is hij een award-winnend marketingstrateeg voor merken als Amazon, Nike, Unilever en L ‘Oréal, en is hij trendwatcher voor Fortune 500’s.

We spreken met Igor over het inzetten van die technologische ontwikkelingen en trends voor een betere wereld met gelijke kansen voor iedereen. Hij vertelt over het vertrouwen op zijn innerlijke kompas en zijn nieuwste theorie die hij de 4e industriële revolutie noemt.

Welke impact heeft de politiek op trends, technologie en de implementatie van die nieuwe technologieën? Wat is de rol van de media en de huidige maatschappij die gefocust is op likes? En hoe heeft de opvoeding van zijn opa en oma hem gevormd?

Igor deelt zijn visie over leiderschap, klimaatverandering, de game wereld en hoe een virtual reality bril voor een omslag kan zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *